Marcel Ciolacu răspunde atacului PNL: Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune

 Marcel Ciolacu răspunde atacului PNL: Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune

Candidații PNL București la alegerile parlamentare 2020 s-au deplasat la sediul central al Partidului Social Democrat pentru a depune o scrisoare deschisă prin care i-au cerut lui Marcel Ciolacu să-și elimine de pe liste candidații cu probleme penale.

Liderul PSD a reacționat imediat pe pagina sa de Facebook

„#10000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situația devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eșecului actualei puteri în lupta cu pandemia.

Spitalele se prăbușesc pur și simplu sub presiunea valului uriaș de internări, instalațiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută la Neamț. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătății, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu își asumă vreo răspundere, deși i-am atenționat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al țării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi și pasează responsabilitatea pe umerii medicilor și ai autorităților locale, își păstrează imaginea imaculată!

Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune!

Citește și:

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Vești pentru pensionari! Cine sunt cei care vor avea de pierdut în urma recalculării

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *