Marcel Vela intervine în disputa dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu: ‘Este în joc viitorul PNL, stabilitatea Guvernului și siguranța României’

 Marcel Vela intervine în disputa dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu: ‘Este în joc viitorul PNL, stabilitatea Guvernului și siguranța României’

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, intervine în disputa dintre președintele PNL, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu.

Fostul șef al Ministerului Afacerilor Interne le cere candidaților la șefia PNL mai multă cumpătare, pentru că este în joc viitorul României.

Dragi prieteni liberali,

Ca membru al Partidului Național Liberal de prin 1990, am văzut multe confruntări, competiții și dueluri politice la toate congresele care au avut loc în cele trei decenii de activitate politică, iar filiala pe care o conduc a fost aproape mereu pe primele 10 locuri în clasamentele naționale ale rezultatelor electorale.

Fiind de structură liberală și având personalități puternice, temperamentul multora a fost și la alte congrese la fel de vulcanic și comportamentul la fel de pătimaș.

Pentru unitate și calitate, sunt sigur că cea mai importantă dezbatere va fi pe moțiuni, proiecte și programe, cât și pe obiectivele campaniilor electorale din 2024, indiferent de numele și numărul candidaților pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal.

Până la urmă este în joc viitorul PNL, stabilitatea Guvernului și siguranța României.

Așa cum spunea Ion I C Brătianu…”Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale.”
Toți liberalii dorim să guvernăm bine țara, să ne înțelegem cu partenerii din coaliție și, pentru viitorul atât de complicat, să ne asumăm foarte clar doctrina Partidului Național Liberal.

După acest weekend fierbinte, îndrăznesc să spun, de dragul democrației și al prieteniei, că trebuie să cântărim fiecare ce spunem și ce facem, pentru că întotdeauna cuvintele frumoase pot schimba lumea, iar cuvintele grele pot distruge speranța!

Dragi camarazi,
Doar împreună vom reuși!
Vă doresc, acum, la început de săptămână, pace și
bunăvoire, iar celor care aveți alegeri în organizațiile locale și în filiale, mult succes, tuturor!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, spune Marcel Vela.

Vezi și

Un fost șef din Poliția Română face praf Poliția Locală: Să nu scrie Poliție pe ei, să scrie Parking!

EXCLUSIV Rechizitoriu procuror: Pentru a salva instituția, șeful Gărzii de Mediu a permis introducerea în țară a deșeurilor

Demisie din USR-PLUS! ‘Afirm în cunoștință de cauză că USR, PSD, PNL, UDMR sunt aceeași mizerie’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *