Medicul Mihai Craiu, semnal pentru autorități și părinți: ‘Adolescenții cu diabet, cu dializă sau alte comorbidități trebuie primii vaccinați’

Mihai Craiu, medic pediatru și fondator al Spitalului Virtual pentru Copii, semnalează că ”Adolescenții cu diabet, cu dializă sau alte comorbidități trebuie primii vaccinați”.

Suntem prima țară din UE care reușim vaccinarea unui număr semnificativ de copii, prima care a anunțat a fost Germania, noi am fost mai rapizi, e foarte bine. E o cifră bună pentru început, a spus Mihai Craiu, medic pediatru.

Vara ar putea să fie un moment câștigat, să ne pregătim precum gospodarul înțelept și să vedem care sunt strategiile optime, pentru că este evident că învățământul online nu este o cale sigură către bunăstarea academică a elevilor”, a mai spus medicul pediatru.

În primul rând trebuie imunizați adolescenții cu comorbidități, a precizat Craiu:

Adolescenții cu diabet, cu dializă sau alte comorbidități trebuie primii vaccinați, nu însă înaintea bunicilor și a profesorilor care nu au putut să fie vaccinați până acum”, conform b1.ro.

Vezi și:

Radu Țincu, despre vaccinarea copiilor: ‘Va trebui să așteptăm toate datele științifice ca să vedem exact dacă acest vaccin are eficiență’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *