Medicul Monica Pop atrage atenția autorităților despre campania de vaccinare: ‘Oamenii se simt amenințați, campania după părerea mea, a fost o campanie de dezinformare’

 Medicul Monica Pop atrage atenția autorităților despre campania de vaccinare: ‘Oamenii se simt amenințați, campania după părerea mea, a fost o campanie de dezinformare’

Monica Pop mai spune că populația nu a fost informată corect cu privire la efectele vaccinării şi consideră ca mai degrabă campania care s-a dus a fost una de dezinformare.

„Eu cred că toate presiunile nemaipomenite care se pun pe români sunt în măsură să facă invers, în niciun caz credibilitate în procesul de vaccinare. Populația nu a fost informată corect despre efectele vaccinării. În ultimul an starea de spirit a populației din țara asta s-a modificat într-un proces extrem de rău. Oamenii se simt amenințați, campania după părerea mea, a fost o campanie de dezinformare.

Oamenii nu știu anumite lucruri. Asta și urmăresc cei care fac așa ceva. Este mult prea mult. Trebuia să le fi spus oamenilor cu corectitudine, care sunt categoriile care au indicaţie medicală de a nu se vaccina: în timpul tratamentului anti-cancer, plus că sunt boli de sânge unde vaccinarea este contraindicată. Omul trebuie să ştie acest lucru, unde au apărut toate acestea?„, s-a întrebat retoric Monica Pop.

Repet de fiecare dată când voi avea ocazia, trebuie avut grijă și de sufletul românului. Pe partea spirituală suntem cum nu am fost niciodată. Nu e vorba doar de vaccinare, trebuie să le spună zi de zi că sunt o mulțime de oameni vindecați de boală. Nimeni nu spune un cuvânt bun. Asta este menirea bisericii, să liniștească sufletul. Spuneţi-mi o ştire despre oamenii vindecați, nu există”, a declarat Monica Pop, conform Româniatv.net.

„Eu consider că orice om din ţara asta trebuie să fie convins să se vaccineze de medic, nu de decidenți politici”, a mai spus ea.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *