Mesaj de ultim moment al lui Marcel Vela: ‘Drum lin spre cer, Draga noastră dragă’

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a reacționat pe pagina de socializare, după decesul actriței Draga Olteanu Matei, una dintre marile doamne ale teatrului românesc.

Doamna Draga Olteanu Matei a părăsit astăzi scena vieții, dar rămâne în sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiți actori pe care noi, românii, am avut norocul și onoarea de a-l urmări cu zâmbetul pe buze. A fost zâmbet, spirit, un OM genial, jovial, pus mereu pe şotii, era pur și simplu un spectacol viu de erudiţie şi inteligenţă.
Am învăţat de la doamna Draga să ne entuziasmăm în faţa unui discurs fără egal, dar mai ales în fața rolurilor emblematice cu care ne-a bucurat de-a lungul timpului și care vor rămâne moștenire poporului român.
Drum lin spre cer, Draga noastră dragă.
Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul postat de Marcel Vela, pe Facebook.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri, ea fiind internată la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Avea 87 de ani.

Vezi și

Pandemia de COVID-19 a adus schimbări majore pe piața imobiliară: De ce trebuie să țineți cont la închirierea sau cumpărarea unei locuințe

EXCLUSIV Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, despre ultimul scenariu apărut în spațiul public: ‘Nu au existat discuții în acest sens!’

Vești importante pentru pensionari! Ce ar putea primi din partea statului

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *