Mihai Fifor îi pune la punct pe apărătorii educației sexuale: ‘Este o aberație de origine neo-marxistă’

Deputatul PSD Mihai Fifor a reacționat dur cu privire la implementarea educației sexuale în școli și afirmă că o astfel de materie face diferența între lumea ”normală” și cea propusă de ”Barna, Cioloș și neo-marxiștii lui”.

De la Micul Print la masturbarea pe intelesul copiilor intre 0 si 4 ani…Cam asta e diferenta dintre o lume normala si lumea pe care se straduiesc din rasputeri sa ne-o bage pe gat Barna, Ciolos si neo-marxistii lui.

O lume diforma, urata, contorsionata, o lume care isi pierde orice punct de echilibru, orice reper de moralitate si de bun simt.

O lume pe care nu mi-o doresc pentru cei 3 copii ai mei si nici pentru ceilalti copii ai Romaniei.

Nu imi doresc ca pruncilor mei sa li se bage pe gat o astfel de „educatie” neo-marxista, care, in numele unei noi ordini mondiale „progresiste”, sa le mutileze inocenta.

E o vreme pentru toate. Iar o educatie sanatoasa ii va pregati si pentru primul fior al iubirii…fara „necesara” masturbare intre 0 si 4 ani, cum isi doresc mintile bolnave ale celor care se vor noii Dumnezei ai planetei.

Romania are nevoie de EDUCATIE serioasa, de combaterea abandonului scolar, de alocatii sanatoase pentru copii, de masuri ferme de sprijin pentru familiile tinere. Nu de aberanta educatie sexuala neo-marxista!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *