Connect with us

Miracol: Un bărbat a supraviețuit 5 zile în sălbăticie după ce s-a prăbușit cu mașina într-o râpă

Diverse

Miracol: Un bărbat a supraviețuit 5 zile în sălbăticie după ce s-a prăbușit cu mașina într-o râpă

Un bărbat a supraviețuit 5 zile în sălbăticie după ce s-a prăbușit cu mașina într-o râpă. Danny Sansbury a petrecut aproape o săptămână blocat în mașina sa, fără apă și fără mâncare.

Un bărbat dispărut de mai multe zile a fost descoperit în Cowlitz County, Washington, când un trecător a observat urme neobișnuite de cauciucuri care se îndepărtau de drum și a sunat la 911.

Cowlitz 2 Fire & Rescue a localizat o camionetă verde într-o râpă la aproximativ 150 de metri sub marginea drumului, potrivit WFLA.

Ajunși la vehicul, salvatorii au fost șocați să îl găsească pe Danny Sansbury, care dispăruse de aproape o săptămână. Acesta era grav rănit și vizibil bolnav, dar, în mod miraculos, era în viață.

Au fost chemați și alți pompieri pentru a ajuta la salvare.

Odată scos în siguranță, o ambulanță l-a transportat la o școală locală, unde un elicopter Life Flight l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

Terri Peck, o prietenă a lui Sansbury, a declarat: „M-am uitat jos și încă nu-mi vine să cred că a supraviețuit mai mult de 5 zile în felul acesta”.

Sansbury rămâne în stare critică, iar cauza accidentului este investigată.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top