Miron Mitrea îl pune la punct pe Florin Cîțu: ‘Este penibil. Nu a învățat nimic din tragedia Colectiv’

 Miron Mitrea îl pune la punct pe Florin Cîțu: ‘Este penibil. Nu a învățat nimic din tragedia Colectiv’

Fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, l-a criticat extrem de dur pe prim-ministrul Florin Cîțu, după ce s-a lăudat public că a intervenit pentru transferul pacienților arși în explozia de la Petromidia.

„Afirmațiile sunt absolut penibile. O asemenea gafă politică este inadmisibilă pentru un prim-ministru care vrea să fie și șeful partidului de guvernare.

În România sunt mii de oameni care așteaptă să fie trimiși la transplant în străinătate. Cunosc oameni care au murit înainte de a ajunge un de aveau nevoie. Nu au beneficiat de bunăvoința premierului.

El se laudă că a reușit să pună o pilă la doamna Mihăilă și la domnul Arafat să îi trimită nu știu unde. Este penibil. Nu a învățat nimic din tragedia Colectiv.

El este într-o competiție penibilă, ridicolă care face rău României și folosește orice chestiune să iasă în față. Este atât de penibil ca primul om din decizia executivă să se laude că a pus o pilă…”, a declarat Miron Mitrea realitatea.net.

Vezi și:

Miron Mitrea, despre scandalul provocat de Cătălin Drulă: ‘El a făcut reclamație la DNA. A vrut să atace PNL și să-l pună într-o situație penibilă și l-a pus’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *