Connect with us

Moment interesant la București: PSD și Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii celor două mari partide din Europa

Diverse

Moment interesant la București: PSD și Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii celor două mari partide din Europa

Vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va afla vineri, în vizită la Bucureşti, ocazie cu care va avea discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi cu membri ai Guvernului. De asemenea, la București se va afla și liderul PPE, Manfred Webber, care va fi primit de către președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Timmermans va participa la un eveniment organizat de PSD cu prilejul împlinirii a 130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din România.
Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Frans Timmermans va fi primit, la ora 13,00, la Palatul Cotroceni, de şeful statului.

Vicepreşedintele executiv al CE se va întâlni şi cu reprezentanţi ai Guvernului şi cu părţi interesate în vederea discutării Pactului verde european, urmând să aibă o întrevedere cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos. 

În cursul dimineţii, el va discuta cu mai mulţi miniştri şi deputaţi în Parlamentul European, printre care: ministrul Muncii, Marius Budăi; ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila; ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu; ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea; ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu; şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

De asemenea, Timmermans se va întâlni cu mai multe părţi interesate ale societăţii civile pentru a discuta despre acţiunile de combatere a schimbărilor climatice în România şi despre rolul Comisiei Europene.

El va ţine, totodată, un discurs în deschiderea conferinţei „130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din România”.

Moment interesant la București: PSD și Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii europeni

Partidul Social Democrat şi PES activists România organizează vineri în Bucureşti un eveniment prin care marchează 130 de ani de la crearea primului partid social democrat în România.

„Vineri, 31 martie, se sărbătoresc 130 de ani de la crearea primului partid social democrat în România. Partidul Social Democrat şi PES activists România organizează cu acest prilej un eveniment inedit prin care va fi evocată contribuţia substanţială a social-democraţilor români la dobândirea drepturilor sociale, promovarea justiţiei sociale şi a egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, precum şi rolul hotărâtor pe care personalităţi istorice ale stângii l-au avut la înfăptuirea Marii Uniri, cât şi ulterior, prin eforturile realizate în vederea renaşterii democraţiei româneşti după Revoluţia din 1989, respectiv pentru aderarea României la NATO şi Uniunea Europeană”, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a PSD.

La eveniment vor participa preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top