Mutare impresionantă! În vremuri de pandemie, o companie românească pune la bătaie 1 milion de euro!

 Mutare impresionantă! În vremuri de pandemie, o companie românească pune la bătaie 1 milion de euro!

Într-o perioadă în care majoritatea companiilor de pe piața locală dau înapoi, fiind afectate de pandemia de coronavirus, editura Didactica Publishing House face o investiție curajoasă.

Florentina Ion, fondator și director general Didactica Publishing House, anunță o investiție de un milion de euro în acest an.

Potrivit unui sondaj lansat de Editura Didactica Publishing House, 66% dintre părinți au precizat că printre activitățile făcute acasă cu copiii se numără cititul. De altfel, datele mai arată că 93% dintre părinți achiziționează cărți, jocuri și materiale educaționale alternative pentru a-i ajuta pe copii să aprofundeze diferite noțiuni.

Doar pentru această primăvară avem programate pentru apariție 70 de noi titluri, iar până la finalul anului estimăm aproximativ 200 de titluri adăugate în portofoliu, cu o investiție totală de 1 milion de euro. Ne axăm pe seriile dedicate lecturii, pe jocuri educaționale, pe cărți care păstează un format atipic și ilustrații spectaculoase. Știm că pentru a-i atrage pe copii spre lectură și învățare prin joc este nevoie să le oferim o experiență specială începând cu coperta cărții“, a precizat Florentina Ion, fondator și director general Didactica Publishing House, conform Forbes.

Printre noile apariții din această primă parte a anului se numără o nouă serie – Vreau să înțeleg – care promovează înțelegerea și acceptarea copiilor cu diferite deficiențe și eliminarea discriminărilor, cărți de tip enciclopedie, dar și romane celebre, în versiuni adaptate și ilustrate.

De asemenea, în perioada următoare vor fi lansate două noi seturi de hărți mentale, orientate către învățarea unei limbi străine, respectiv aprofundarea operațiilor matematice.

Cu o experiență de peste 17 ani pe piața educațională din România, Editura Didactica Publishing House a livrat până acum peste 15 milioane de cărți, jocuri, reviste și resurse educative. În total, portofoliul editurii numără peste 2.000 de titluri.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *