Nebunie in prima repriza la Euro 2020! Italienii au cerut patru penalty-uri, insa arbitrul nu a acordat nimic

Prima partida de la Campionatul European a inceput cu ritm, iar Italienii au avut motive de nemultumire la adresa arbitrului in prima parte.

Chiar daca a fost considerata echipa oaspete, Italia a evoluat pe teren propriu, la Roma, iar asta i-a facut pe baietii lui Mancini sa controleze jocul si sa preseze poarta adversa in prima repriza. Nationala Turciei a preferat sa se apere, uneori in mod disperat, iar fazele controversate nu au lipsit.

Italienii au cerut penalty de nu mai putin de 4 ori, ultima data fiind intr-o situatie foarte clara, in care fundasul turc a atins mingea cu mana, insa Danny Makkelie a facut semn ca partida poate sa continue, asta dupa ce s-a consultat cu arbitrii din camera VAR, care l-au informat ca nu se impune acordarea unui penalty.

Totusi, arbitrul de centru este de apreciat pentru maniera foarte libera in care a ales sa oficieze partida, fapt care a permis o cursivitate sporita a jocului, chiar daca nu au fost ocazii foarte mari de gol, spectacolul va fi garantat mai devreme decat mai tarziu.

Pe acceași temă