Nicușor Dan îl ignoră pe specialistul care ar fi putut rezolva gratis problema traficului din București: ‘Trebuie să existe dorință de ambele părți’

 Nicușor Dan îl ignoră pe specialistul care ar fi putut rezolva gratis problema traficului din București: ‘Trebuie să existe dorință de ambele părți’

Michael Horodniceanu, americanul originar din România, care a rezolvat problema traficului din New York, susține că și-a oferit, pro bono, sprijinul pentru Nicușor Dan, pentru a rezolva problema traficului din Capitală.

Însă, nu a primit niciun răspuns din partea actualului șef al Primăriei Captialei.

În 2020 am avut o discuție cu Nicușor Dan, care era candidat pentru Primăria București, și mi-am oferit serviciile mele, pro bono, în ajuta orașul să fie mai bun din punct de vedere transport public și transport rutier”.
Michael Horodniceanu: „Eu sunt foarte ocupat și la New York cu multe lucruri tehnice și dacă nu am primit răspunsul am crezut că nu este nevoie. Știți cum se spune, dragoste cu sila nu se face”, a afirmat, pentru Aleph News, Nicușor Dan.

Horodniceanu este românul care i-a uimit pe americani cu felul în care a pus la punct infrastructura din New York.

„În 2020 am avut o discuție cu Nicușor Dan, care era candidat pentru Primăria București, și mi-am oferit serviciile mele, pro bono, în ajuta orașul să fie mai bun din punct de vedere transport public și transport rutier în București. Am avut anumite idei pe care le-am împărtășit cu el și, practic, după alegeri am încercat să iau legătura cu Nicușor Dan, dar nu am primit niciun răspuns.

Cinstit spuneam, eu sunt foarte ocupat și la New York cu multe lucruri tehnice și dacă nu am primit răspunsul, am crezut că nu este nevoie. Cum se spune și în românește, dragostea cu sila nu se face.

Dacă este nevoie, sunt dispus să fac asta pro bono, dar asta înseamnă că trebuie să existe dorință de ambele părți”, a spus Michael Horodniceanu.

Vezi și

Un fost șef din Poliția Română face praf Poliția Locală: Să nu scrie Poliție pe ei, să scrie Parking!

EXCLUSIV Rechizitoriu procuror: Pentru a salva instituția, șeful Gărzii de Mediu a permis introducerea în țară a deșeurilor

Demisie din USR-PLUS! ‘Afirm în cunoștință de cauză că USR, PSD, PNL, UDMR sunt aceeași mizerie’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *