Noi restricții de sărbători! La ce trebuie să se aștepte toți cetățenii

 Noi restricții de sărbători! La ce trebuie să se aștepte toți cetățenii

„Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI – Association of Real Estate Investors) întăreşte şi sprijină ideea de a considera centrele comerciale un spaţiu controlat şi sigur din punctul de vedere al limitării şi reducerii riscului de transmitere a COVID-19.

AREI subliniază faptul că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor, iar investiţiile continue în implementarea şi îmbunătăţirea distanţării şi protejării sănătăţii demonstrează existenţa unui grad ridicat de conformare la cerinţele de distanţare şi dezinfectare”, precizează asociaţia.

Centrele comerciale au instalat soluţii de protecţie şi dezinfectare a zonelor predispuse atingerii şi traficului, dispensere cu dezinfectant şi benzi autocolante nanosept pe suprafeţele frecvent atinse, cât şi echipamente de protecţie şi sisteme de monitorizare a temperaturii.

„Totodată, asigurăm publicul şi autorităţile că centrele comerciale şi mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada de Black Friday şi a sărbătorilor de iarnă.

În mod concret, acestea sunt pregătite să controleze şi să reducă, dacă se va impune, aglomeraţia în zonele în care numărul de vizitatori depăşeşte limita de siguranţă, prin restricţionarea temporară a accesului în mall.

În acelaşi timp, anul acesta centrele comerciale împreună cu comercianţii au dat startul promoţiilor şi campaniilor sezonului de cumpărături de iarnă, în mod anticipat, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate şi cumpărăturile de ultim moment, aşa cum eram obişnuiţi până anul trecut.

Cumpărăturile realizate din timp le vor permite clienţilor să se simtă mult mai în siguranţă, respectarea distanţei sociale fiind un factor extrem de important”, mai arată asociaţia

Vezi și

SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *