Numire cu cântec pregătită de Clotilde Armand: Pe cine ar vrea să instaleze șefă la Achiziții

 Numire cu cântec pregătită de Clotilde Armand: Pe cine ar vrea să instaleze șefă la Achiziții

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, pare să schimbe liniile tot cu oameni apropiați de vechile conduceri.

Armand ar urma să o instaleze ca director la Achiziții pe Cătălina Fotache, protejata lui Răzvan Munteanu, „copilul de suflet al  cuplului Vlad Moisescu – Andrei Chiliman”, susține Național.

Însă uite că, deși candidata USR – PLUS a fost desemnată în cele din urmă câștigătoarea alegerilor locale din Sectorul 1, cele mai râvnite funcții din Primărie urmează să fie ocupate de ”vechii liberali”! De fapt de oamenii de încredere ai cuplului Vlad Moisescu – Andrei Chiliman. Nu, nu este vorba de Răzvan Munteanu, prezența acestuia drept ”cap de listă” în ”lotul Chiliman” făcând imposibilă o numire la vedere. În schimb, din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reiese că director la Achiziții ar urma să fie instalată fosta secretară – la propriu- Cătălina Fotache. Nimeni alta decât protejata asumată a lui Răzvan Munteanu, la rândul său ”copilul de suflet” al cuplului Chiliman – Moisescu.

Iar predarea Achizițiilor către oamenii lui Moisescu și Chiliman șochează cu atât mai mult cu cât este totuși greu de crezut că s-a uitat implicarea acestora într-unul din cele mai spectaculoase dosare de corupție care au zguduit vreodată administrația și politica românească. Fie și pentru simplul fapt că la percheziția făcută la locuința lui Vlad Moisescu – celebru în ”high life-ul dâmbovițean” pentru vacanțele extravagante în cele mai selecte locații franceze- procurorii anticorupție au găsit un contract prin care soacra fostului trezorier al PNL își împrumuta fiica cu suma de 670 de milioane de euro! În contextul în care Vlad Moisescu și Andrei Chiliman erau au fost acuzați ca fiind ”beneficiarii finali” ai ”paraîndărătului” contractelor de sute de milioane de euro din cadrul programului pentru reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 1. Iar acum aceiași oameni sunt pe cale să își impună pupila Cătălina Fotache tocmai la ”pușculița” oricărei Primării, și anume Direcția Achiziții…”, scrie sursa citată.

Vezi și

EXCLUSIV DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar

Proiect de lege controversat: Cu cât ar urma să fie taxați din salariu angajații

Document intrat în posesia Bugetul.ro! Dovada că s-a solicitat și la Ministerul Economiei inventarierea personalului care vrea să se vaccineze

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *