Connect with us

O mamă şi copilul ei de 3 ani au murit într-un incendiu de locuinţă provocat de un scurtcircuit

Diverse

O mamă şi copilul ei de 3 ani au murit într-un incendiu de locuinţă provocat de un scurtcircuit

O mamă şi copilul ei de 3 ani au murit, luni dimineaţă, într-un incendiu de locuinţă în localitatea teleormăneană Vârtoapele de Sus, cauza probabilă a declanşării focului fiind un scurtcircuit, informează ISU Teleorman, potrivit Agerpres.

„Astăzi (luni, n.r.) dimineaţă, în jurul orei 08.30, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Roşiorii de Vede au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu de locuinţă, din localitatea Vârtoapele de Sus.

La sosirea echipajelor de intervenţie, cu două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi un echipaj medical SAJ, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul unui dormitor, iar în interior se aflau două victime decedate, o femeie de circa 35 de ani şi o fetiţă de aproape 3 ani, mamă şi copil”, precizează ISU Teleorman.

Incendiul a fost stins în aproximativ două ore.

Conform ISU Teleorman, cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit electric.

ISU Teleorman recomandă verificarea periodică a instalaţiei electrice, vă avertizează să nu folosiţi instalaţii electrice improvizate, iar la suplimentarea receptoarelor asiguraţi-vă că instalaţia existentă poate prelua consumul adiţional.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să verifice periodic cordoanele de legătură ale aparatelor electrice şi să le înlocuiască atunci când sunt uzate.

Nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite. O altă recomandare este să nu suprasolicitaţi o priză deoarece unele incendii se produc din cauza solicitării excesive a unei surse de curent.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top