Oamenii lui George Simion, amenințați! ‘Dăm drumul la câini’

E un scandal uriaș! Un consilier local al PNL din Bragadiru, Dumitru Adrian, a amenințat doi consilieri ai Alianței pentru Unirea Românilor.

Cel puțin, asta reiese din două capturi făcute publice de AUR.

Dăm drumul la câini. Și eu am gloanțe de argint”, este unul dintre mesajele date de consilierul local liberal.

Persoanele amenințate sunt Bogdan Crefelean, membru BECL, și Mihai Florin Jereb, ambii consilieri parlamentari ai Alianței pentru Unirea Românilor.

În urma mesajului de amenințare, cei doi consilieri AUR au depus plângere la poliție, solicitând protecție în perioada campaniei electorale care va avea loc pentru alegerile locale parțiale în Bragadiru, în contextul în care AUR a înaintat candidatura lui Costin Ioniță pentru funcția de primar al orașului Bragadiru și aceștia sunt parte a staff-ului de campanie.

Pe 27 iunie, cetățenii din Bragadiru sunt chemați din nou la urne, după ce fostul primar din partea PNL Vasile Cimpoeru a primit o pedeapsă de patru ani și patru luni într-un dosar privind eliberarea unor certificate de urbanism”, transmite AUR.

Vezi și

Lovitură în plin pentru doi dintre șefii Ministerului de Interne! Irina Alexe (USR-PLUS) și Aurelian Păduraru (PNL), secretari de stat în MAI, nu vor mai putea cumula pensia cu salariul

Experiment Bugetul.ro. L-am ascultat pe primarul USR-PLUS al Sectorului 2 și am mers 4 metri până la un coș de gunoi, apoi am mai mers 4 și alți 4, și alți 4, și alți 4

Lovitură dură din partea Parlamentului! Românii nu vor beneficia de aceste sume de bani

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *