Ongenda a spus pas FCSB-ului din cauza pretențiilor financiare! Ce salariu vrea francezul

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 15:24

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 15:27

Ongenda își dorește să plece din România, iar cel mai probabil ar urma să ajungă în zona Golfului. Pretențiile salariale ale mijlocașului sunt mult peste posibilitățile Ligii 1. Acesta vrea să câștige, lunar, 40.000 de euro

”Au fost discuții serioase. Domnul Becali a oferit un preț ok, pentru mine, Ongenda nu vrea să plece la FCSB și nu vrea să plece în România. El vrea un salariu minim de 40.000 de euro pe lună. Acest salariu nu-l poate lua în România.

I-am zis că dacă vrea asta trebuie să muncească mult și să ajungă undeva în Zona Golfului. Povestea este doar de salariu. Eu i-am spus că el încă nu este pregătit. El trebuie să aibă constanță și el nu o are. Trebuia să facă un campionat bun și atunci i se face prețul. A înțeles subiectul ăsta”, a spus Valeriu Iftime, pentru AS.ro.

Totuși, Gigi Becali a reușit să îi întărească lotul lui Edi Iordănescu după plecarea lui Olimpiu Moruțan. Claudiu Keșeru, Constantin Budescu și Valentin Gheorghe sunt cei trei jucători care au semnat cu FCSB în ultima perioadă.

FCSB este pe locul opt în Liga 1, cu nouă puncte, și se pregătește pentru derby-ul cu Dinamo, programat duminică.

Pe acceași temă