(P) Surprize, surprize! Eurosurprizele pe care merg toti pariorii inteligenti si care aduc banii

Avem megafotbal vara asta. 

A inceput bine sezonul cald. Nici fierbinteala sa pici pe strada, revine lumea la stadion si avem Euro. 2020 sau 2021, nu prea s-a inteles lumea aici. Ne-am inteles insa la 24 de echipe, 51 de meciuri si 12 stadioane. Printre care si al nostru. Al mai mare si mai frumos. 

Marele pacat ramane insa. Noi nu suntem acolo. Nu suntem cu Nationala, asa cum am fi avut oportunitatea, mai ales acum ca se joaca si la noi. A devenit o obisnuinta asa ca surpriza ar fi fost daca s-ar fi intamplat. Dar lasa ca vom fi acolo cu victoriile altora si cu castigul nostru pe bilet. 

La Casa o sa avem oferte care o sa-ti pice pe bune din cer. Dincolo de combinatii speciale de pariuri si de cote si de bonusuri punctuale. In promotia Eurosurprize, si online, si in agentii, ca sa fie treaba-treaba, trebuie sa te inscrii, sa depui si sa primesti pe masura. Pe masura depunerilor, ca asa-i viata. 

Castigi automat pariuri fara risc pana la 250 de lei, cote marite pana la 50% si 100 free spins (rotiri gratuite). Chiar si bonus cash daca esti cuminte si ascultator. Si sigur ca vorbim numai de cateva surprize. Le ai pe toate aici, in mecanismul campaniei. Minunile astea tin 30 de zile, cat tine si Euro. Asa ca ochii pe tv la meciuri si la campania asta. 

Sa recapitulam. Din 11 pana in 11. Din iunile pana-n iulie. Depui si primesti automat online si in agentii. Pariezi pe Euro si castigi!

Pe acceași temă