Connect with us

Până și polițiștii au fost șocați: și-a strâns iubita de gât și a început să o înjunghie cu bestialitate

Diverse

Până și polițiștii au fost șocați: și-a strâns iubita de gât și a început să o înjunghie cu bestialitate

Un bărbat de 47 de ani a fost arestat preventiv după ce și-ar fi strâns concubina de gât și i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuțit pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat de 47 ani pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma tentativei de omor.

Procurorii arată că, vineri, în jurul orei 7.00, în timp ce inculpatul se afla într-un imobil din Oradea, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a strâns-o de gât cu mâna pe concubina sa şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit, fiind vizată zona toracică. Aceasta a reuşit să pareze şi să se apere de lovituri, ocazie cu care i-au fost provocate mai multe leziuni care au necesitat pentru vindecare 9 zile îngrijiri medicale.

Vineri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar sâmbătă judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

To Top