Paul Stănescu, ieșire devastatoare: ‘Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Ne-a arătat cum se naște o dictatură în forma ei cea mai groaznică’

 Paul Stănescu, ieșire devastatoare: ‘Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Ne-a arătat cum se naște o dictatură în forma ei cea mai groaznică’

Paul Stănescu, secretarul general al PSD a reaţionat dur pe reţelele de socializare şi a precizat că niciodată nu a văzut din partea unui om de stat „o asemenea revărsare de ură, de minciună și de frustrare cum am vazut acum din partea lui Iohannis”.

„Iohannis nu are niciun Dumnezeu! Dorința de a avea puterea absolută i-a luat până și ultima fărâmă de rațiune!

Niciodată nu am văzut din partea unui om de stat o asemenea revărsare de ură, de minciună și de frustrare cum am vazut acum din partea lui Iohannis”, a precizat Stănescu în postarea de pe Facebook.

Șeful statului a mai precizat, marţi, că pe lângă cei care au greșit din punct de vedere tehnic, și care vor fi indicați de ancheta aflată în curs, există și vinovați moral.

Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamț: PSD este vinovatul moral

„Astăzi, Iohannis s-a întors definitiv cu fața de la România, de la români și se îndreaptă fără urmă de îndoială spre dictatură.

Astăzi, Iohannis ne-a arătat cum se naște o dictatură în forma ei cea mai groaznică, brutală: Iohannis vrea toată puterea deși nu știe ce să facă cu ea. De un an de zile, Guvernul SĂU a arătat deja românilor ce poate să facă: eșec pe linie în lupta împotriva pandemiei, economia în picaj, școli închise, producătorii români puși la colț”, a mai precizat Stănescu în postarea de pe Facebook.

Paul Stănescu: „Este un președinte nedemn pentru România”

„De un an de zile nu vrea decât alegeri, deși acum România a doborât record după record la infectări. Mor oameni cu zile, lăsați fără tratamente esențiale, dar asta nu e treaba lui.

Nu simte nimic din durerea sutelor de români care, zilnic, își pierd câte un bunic, un părinte sau un copil. Un tiran plin de ură care își terorizează proprii cetățeni pentru ambițiile sale de moment!

Un președinte care arată atât de multă ură, care nu simte nimic pentru cetățenii săi, care este în stare să mintă fără rușine, este un președinte nedemn pentru România”, a încheiat mesajul Paul Stănescu, conform antena3.ro.

Citește și:

Pandemia de COVID-19 a adus schimbări majore pe piața imobiliară: De ce trebuie să țineți cont la închirierea sau cumpărarea unei locuințe

EXCLUSIV Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, despre ultimul scenariu apărut în spațiul public: ‘Nu au existat discuții în acest sens!’

Vești importante pentru pensionari! Ce ar putea primi din partea statului

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *