PNL acuză! Clotilde Armand ar fi luat-o razna! Șantaj pe proiectul pentru copiii cu sindrom Down

Ziua și scandalul la Sectorul! Viceprimarul și consilierii locali ai PNL lansează acuzații grave la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. 

Liberalii acuză că Armand folosește ca monedă de schimb pentru a-și trece propriile proiecte un proiect pentru realizarea primului Centru pentru copiii cu sindrom Down din România.

Iată ce a anunțat viceprimarul PNL, Ramona Porumb, luni:

Negociem, discutăm, dar nu pe suferința copiilor!
Așa cum știți, am susținut încă de la votul bugetului Sectorului 1 construirea de către Biserica Mavrogheni a unui Centru integrat de recuperare a copiilor cu Sindrom Down și autism.
Proiectul a intrat, într-un final, vineri pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de Consiliu, dar a fost retras ulterior de primarul Sectorului 1, ca pedeapsă pentru consilierii PNL pentru că nu a trecut rectificarea bugetară. Proiect în care, apropo, nu se regăseau nici sumele necesare burselor pe semestrul II, nici bugetul total pentru proiectul „grădiniță de vacanță”.
Ca urmare, astăzi am depus proiectul pentru construirea de către Biserica Mavrogheni a unui Centru de recuperare a copiilor cu Sindrom Down și autism, în care am prevăzut un sprijin financiar pentru 3 ani, până la finalizarea proiectului, nu doar pentru anul în curs așa cum era în cel inițial.
Așteptăm să fie introdus pe ordinea de zi a următoarei ședințe de consiliu, fără să mai existe astfel posibilitatea să fie retras de către inițiator.
Copiii sunt prioritate zero!”.

Daniel Ciungu (PNL): „Primarul Clotilde Armand a santajat la propriu proiectul primului Centru pentru copiii cu sindrom Down din România”

„Azi a fost sedinta de Consiliu Local.

Primarul Clotilde Armand a santajat la propriu proiectul primului Centru pentru copiii cu sindrom Down din Romania. Am ramas masca. Cinismul dansei si lipsa de empatie ne duc in scenarii tare ciudate.
Centrul are toate avizele luate, autorizatia luata, ii expira daca primarul nu se misca! Se repeta scenariul scolilor si spitalelor.

Consiliul Local a bugetat deja banii necesari proiectului, pentru acestui an, de 2 luni de zile deja!
Primarul a adăugat astazi proiectul pe ordinea suplimentara cu o ora inainte de sedinta si apoi in sedinta, in momentul in care am declarat ca noi, PNL, ne abtinem la un proiect de rectificare grabit si prost facut, care nu respecta hotararile anterioare ale consiliului, a scos proiectul celor de la Parohia Mavrogheni de pe ordinea de zi si a inchis ședinta!

Asa se face un parteneriat, cu santaje: votati ca mine sau daca nu sufera cetatenii. Simplu si pervers, nu?
Tot ce pot face este sa imi cer scuze eu cetatenilor si parohiei si preotului paroh pentru inabilitatea acestei administratii de a ajuta sectorul.

Daca eram eu primar din secunda doi ma intalneam cu parintele, sa facem un asemenea centru atat de necesar. Nu trebuia sa vina consiliul dupa mine.

Daca eram eu primar mergeam din iarna la Grigore Alexandrescu si stateam cu managerul de acolo, zi si noapte, pana aveau dosarul gata pentru demolare. Ea s-a scuzat simplu azi, birocratic, functionaresc: ca dosarul nu ajunsese pana acum la ei. La jumatate de an dupa ce aflase de urgenta problema.

Pai de ce nu ajutati? De ce nu administrati? De ce nu dialogati? De ce nu vorbiti cu noi si cu cetatenii cu respect si doar ne jigniti pe toti?!

P.S. Masca am primit-o de la un coleg, dar sansa a facut sa fie plina de inimi colorate, pentru toti copiii acestui oras, care merita mai mult de la noi!”, a anunțat, vinerea trecută, consilierul local Daniel Ciungu.

Vezi și Informația prezentată de Bugetul.ro se confirmă! PLUS-ul dispare! USR-ul lui Barna preia controlul în USR-PLUS

EXCLUSIV Rechizitoriu procuror: Pentru a salva instituția, șeful Gărzii de Mediu a permis introducerea în țară a deșeurilor

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *