PNL preia promisiunile PDL! Ce promite partidul lui Traian Băsescu în urmă cu 12 ani

 PNL preia promisiunile PDL! Ce promite partidul lui Traian Băsescu în urmă cu 12 ani

PNL preia promisiunile PDL aproape la literă, cel puţin în ceea ce priveşte salariile, susţinând că vor aduce salariul mediu net la valoarea de 1000 de euro, în timp ce fostul partid al lui Băsescu, prin vocea prim-vicepreşedintelui din 2008, Theodor Stolojan, declara că românii vor câştiga în medie 950 de euro.

„S-a găsit în programul PNL- PDL aceeași promisiune de acum 12 ani, cu un mic bonus de 50 de euro .

Nu prea mai am cuvinte pentru chestia asta, nici nu știu cum să o denumesc.”, scrie Liviu Iolu pe pagina sa de Facebook.

Iolu a fost atenţionat în comentarii de faptul că salariul mediu net, la această oră, este în jur de 700 de euro, astfel că, cel puţin în teorie, o creştere până la 1000 de euro într-un mandat de 4 ani nu ar fi imposibilă.

Întrebat dacă vor fi reduse salariile în 2021, aşa cum acuză PSD, Florin Cîţu a răspuns că nici nu se pune problema şi a spus că aceste informaţii false sunt lansate de rivalii de la PSD în scop electoral.

„Nu, din contră. Și nu vom introduce nici taxe. Vedeți cinismul acestor oameni și până unde duce disperarea și propaganda. Anul acesta, în 2020, am redus taxe, noi suntem Guvernul care a eliminat tot ce a introdus PSD în ultimii trei ani de zile și aici tupeul acestor oameni care au introdus taxe trei ani de zile să vină să ne acuze pe noi că vom introduce taxe, noi am scos din prima zi toate taxele pe care le-au introdus ei.”, a declarat Florin Cîţu.

Citește și:

Toți cei care folosesc acte false pentru a obține acest tip de indemnizație riscă să ajungă după gratii

Mare atenție la cumpărăturile online de sărbători! Tot ce trebuie să știți pentru a evita escroci

EXCLUSIV DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *