Connect with us

Posibilul candidat al PNL la alegerile prezidențiale: ‘Vom câştiga România!’

Diverse

Posibilul candidat al PNL la alegerile prezidențiale: ‘Vom câştiga România!’

Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Florin Cîţu afirmă că partidul pe care l-a condus are numeroşi lideri care pot fi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al României, el nominalizându-i, printre alţii, pe succesorul său Nicolae Ciucă, dar şi pe Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan sau Dan Motreanu, relatează News.ro.

„Evident, Nicolae Ciucă, ca preşedinte al partidului imediat poate să meargă acolo (să candideze pentru Palatul Cotroceni – n.r.). Ilie Bolojan, Emil Boc, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur. Dan Motreanu, este un alt liberal pe care aş vrea să-l văd mai mult în spaţiul public, este un liberal adevărat, poate să candideze”, a afirmat Florin Cîţu sâmbătă, la Prima Tv, în emisiunea Insider Politic, întrebat care ar fi, în opnia sa, liberalii care ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile viitoare.

Unitate pe dreapta

În ceea ce îl priveşte, fostul preşedinte al PNL spune că rămâne în partid şi pledează pentru o unire a forţelor de dreapta.

„Da, rămân în PNL. Ideea este să face noi dreapta, să ne unim toţi pe dreapta, asta este important. Şi vă spun că dacă ne unim pe dreapta toţi – şi asta o să fie, zic eu, în 2024 – vom câştiga România şi avem nevoie să câştigăm serios în 2024 România pe dreapta”, mai susţine Cîţu.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

To Top