Connect with us

Poveştile, evenimentele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului, la History Channel

Economic

Poveştile, evenimentele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului, la History Channel

Mai multe seriale documentare reunite sub numele „Iarna Misterelor” vor fi difuzate de History Channel începând cu 11 ianuarie, în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 21:00, potrivit news.ro.

Documentarele explorează poveştile, evenimentele, legendele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului.

Pe 11 ianuarie, de la ora 22:00, va avea loc premiera celui de-al nouălea sezon din serialul „Blestemul Insulei Oak”, Rick, Marty şi echipa întorcându-se pe insula Oak cu şi mai multă determinare, resurse şi tehnologie în încercarea lor de a rezolva misterul comorii vechi de 226 de ani.

Citește și: PEDEAPSĂ DURĂ cerută de procurorii DNA în cazul ex-secretarului de stat Mihnea Costoiu

Printre noutăţile seriei de programe „Iarna Misterelor” se numără un nou sezon al emisiunii investigative „Cum explici asta?”, cu jurnalistul Tony Harris – care va avea premiera pe 5 ianuarie, la ora 21:00 -, precum şi noul serial documentar „OZN: Conspiraţie sau adevăr?”, care îi are drept gazde pe actorul englez Craig Charles şi pe astrofizicianul Sarah Cruddas – cu premiera pe 18 ianuarie, de la ora 23:00.

Va continua explorarea posibilelor conexiuni între fenomene OZN şi informaţii decodate din texte antice şi artefacte cu Giorgio Tsoukalos şi experţi de renume, în seria cult „Extratereştri Antici”, dar a lumii celor mai fascinante, ciudate şi inexplicabile mistere din lume cu William Shatner în „Inexplicabil”.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top