Connect with us

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj pentru românii care au băut sau au luat droguri: ‘Nu te urca la volan!’

Diverse

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj pentru românii care au băut sau au luat droguri: ‘Nu te urca la volan!’

Premierul Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe șoferi, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, să nu se urce la volan dacă au băut sau dacă au consumat droguri: „Promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuși să salvăm viețile celor dragi”.

„Susțin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, în calitate de autorități sau de participanți la trafic, într-un efort comun prin care să prevenim pierderea de vieți pe șosele. Avem obligația de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile și bărbații victime ale tragediilor circulației rutiere! Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El amintește că luni va avea loc dezbaterea ”#LegeaAnastasia. Drumul către viață”.

„Împreună – stat, mediu privat, ONG-uri, cetățeni – promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuși să salvăm viețile celor dragi! Nn te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața”, încheie Ciolacu.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top