Primăria condusă de Florentin Pandele, dată în judecată de Gigi Becali! Miza dosarului, o datorie de sute de mii de euro

 Primăria condusă de Florentin Pandele, dată în judecată de Gigi Becali! Miza dosarului, o datorie de sute de mii de euro

Patronul FCSB a dat în judecată Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, care trebuie să-i restituie lui Becali suma de 200.000 de euro pentru un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care l-a folosit în interesul comunităţii.

Gigi Becali  a avut, în urmă cu trei ani, un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care instituţia l-a folosit în interesul comunității. Așa cum este normal, cunoscutul om de afaceri trebuia să primească o sumă de bani, însă acest lucru, însă, nu s-a întâmplat, scrie Gândul.ro.

Inițial, instituția condusă de Florentin Pandele l-a amânat pe Gigi Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Se pare că patronul FCSB-ului nu a mai ținut acest litigiu pe lista cu priorități, dar din fericire pentru el, avocatul său nu a uitat.

Potrivit sursei citate, patronul FCSB a fost anunțat, recent, de reprezentantul legal că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 200.0000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni. Și, astfel, va ajunge să piardă banii.

Gigi Becali nu a stat deloc pasiv și și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul. Dosarul este, deja, pe rol la Tribunalul București, iar primul termen nu a fost, încă, stabilit. Cert este că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată.

Citește și: Vești pentru pensionari! Cine sunt cei care vor avea de pierdut în urma recalculării

Toți cei care folosesc acte false pentru a obține acest tip de indemnizație riscă să ajungă după gratii

Mare atenție la cumpărăturile online de sărbători! Tot ce trebuie să știți pentru a evita escroci

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *