Probleme pentru Nicusor Bancu! Care este starea fotbalistului dupa accidentarea din meciul cu Academica Clinceni

Nicusor Bancu a iesit accidentat de pe teren la pauza meciului dintre Craiova si Academica Clinceni. 

La finalul partidei, antrenorul Marinos Ouzounidis, dar si Andrei Ivan au declarat ca problemele lui Bancu nu sunt grave, schimbarea fiind determinata de dorinta fotbalistului de a nu forta inainte de meciurile echipei nationale cu Georgia si Armenia, pentru care a fost convocat. 

Se pare, insa, ca fundasul ar putea lipsi o perioada lunga de timp de pe teren. Potrivit Fanatik, Nicusor Bancu este suspect de ruptura de ligamente la genunchi, in aceasta dupa-amiaza fiind supus unui RMN pentru a se afla cu exactitate cat de grava este accidentarea. 

Daca va fi diagnosticat cu ruptura de ligamente, Bancu va lipsi cateva luni de pe teren, urmand a rata prima parte a urmatorului sezon. 

Fata de o fractura de gamba, pe care o vezi si te impresioneaza, mai grava e ruptura de ligamente incrucisate. Gamba se va vindeca aproape sigur, pe cand ligamentele, care trebuie reconstruite, au riscul, statistic, sa nu se repare. 

Noi punem tendon in loc si e posibil ca tendonul sa nu se transforme in ligament. E dovedit ca 60 la suta dintre sportivii de performanta care s-au operat de ligament incrucisat n-au mai ajuns la acelasi nivel dupa operatie”, a declarat medicul ortoped Ion Codorean. 

Pe acceași temă