Puterea schimbă omul! Ludovic Orban: ‘Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta’

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu exclude posibilitatea de a mai apărea candidaţi la şefia formaţiunii. ”PNL este un partid democratic, în care nimeni nu a fost descurajat să candideze dacă are o ofertă serioasă”, a declarat Orban. Întrebat dacă consideră trădare faptul că Rareş Bogdan îl susţine pe Florin Cîţu. Orban a afirmat: ”Deocamdată, a fost doar într-o poză”.

Ludovic Orban a fost întrebat, duminică, după şedinţa Consiliului Naţional, dacă se aşteaptă şi la al treilea candidat la şefia PNL.

”E posibil. PNL este un partid democratic, în care nimeni nu a fost descurajat să candideze dacă are o ofertă serioasă pentru conducerea PNL. Mie personal nu m-a fost niciodată teamă”, a declarat Orban.

Întrebat dacă acest candidat ar putea fi Dan Motreanu, Orban a afirmat:

”Am mai văzut infrmaţii legate de alte candidaturi, dar să le aşteptăm”.

Preşedintele PNL a fost întrebat şi dacă consideră trădare faptul că Rareş Bogdan îl susţine pe Florin Cîţu şi a declarat.

”Este opţiunea fiecărui membu al PNL. Rareş Bogdan a avut anumite declaraţii nu foarte prietenoase la adresa mea şi orice observator atent se putea aştepta. Dar, deocamdată, a fost doar într-o poză”.

”La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegaţi. Opţiunea va fi stabilită pe baza ofertelor, istoricului pe care îl avem fiecare şi în fncţie de opţiunea celor 200.000 de membri ai PNL”, a adăugat preşedintele liberal.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL.

Rareş Bogdan a fost unul dintre cei 39 de lideri liberali care s-au aflat alături de Florin Cîţu în omentul anunţului candidaturii, conform cu news.ro

Citește și:

Ludovic Orban reacționează după intrarea lui Florin Cîțu în luptă pentru șefia partidului: ‘Această competiție nu va afecta activitatea PNL’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *