Rareș Bogdan, despre numărul mare de participanți la congres: ‘Eu sper că lumea să nu perceapă că a fost sfidare’

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a vorbit despre modul în care a fost organizat Congresul PNL și a dat asigurări că s-au respectat toate măsurile.

„Ce pot să spun este că congresul nostru a… în sală s-a intrat doar pe bază de certificat verde. Eu cred că prin purtarea măştii în cea mai mare sală din România nu a fost o situaţie care să creeze probleme. Eu sper că lumea să nu perceapă că a fost sfidare. Am explicat de ce am procedat aşa. Am respectat cu strictețe măsurile în interior”, a declarat Rareş Bogdan.

În privinţa raportării greșite a infectărilor COVID despre care se vorbeşte în spaţiul public, Rareş Bogdan a transmis: „Eu nu cred că cineva din instituţiile statului român îşi permite să ascundă cazuri. Nu cred asta. Nu conduc MS şi nici MAI, dar am toată încrederea că oamenii de acolo raportează corect”.

Rareş Bogdan: Nu sunt pasionat de ce spune Orban. Au fost declaraţii făcute la supărare

Rareş Bogdan a comentat şi declaraţiile lui Ludovic Orban făcute astăzi în care îl critica pe Iohannis.

„Nu sunt pasionat de ce spune Orban. Au fost declaraţii făcute la supărare, prin care îşi cere scuze că a îndemnat la votarea lui Iohannis. E ciudat să ni se ceară să-l dăm jos pe Cîţu, când tocmai a câştigat PNL. Cei de la USR PLUS, după Congres, se vor răzgândi şi se vor aşeza la masă”, conform Româniatv.net.

Vezi și:

După Congresul PNL, polițiștii fac dezvăluiri din interior! Au reapărut planurile de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție: ‘Mai milițienesc ca niciodată’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *