Rareș Bogdan: ‘Florin Cîțu va rezista în fruntea guvernului și înainte de Crăciun va fi tot premierul României’

 Rareș Bogdan: ‘Florin Cîțu va rezista în fruntea guvernului și înainte de Crăciun va fi tot premierul României’

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a declarat că potrivit unor sondaje aflate în posesia liberalilor, Florin Cîțu va rămâne premierul României și ”înainte de Crăciun”.

”Florin Cîțu va rezista în fruntea guvernului și înainte de Crăciun va fi tot premierul României. Potrivit celor 3 cercetări sociologice pe care le avem, românii ne cer să facem toate eforturile pentru a continua coaliția de dreapta, cu UDMR și USR-PLUS. PNL, în orice formulă, nu părăsește guvernarea.”, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a precizat recent că liberalii nu renunţă la Florin Cîţu, calificând drept false informaţiile care au apărut în spaţiul public potrivit cărora PNL se gândeşte la o altă variantă de prim-ministru.

”Nu renunţăm la Florin Cîţu! Este singura opţiune a PNL pentru funcţia de prim-ministru şi preşedinte PNL. Informaţiile care au apărut în spaţiul public potrivit cărora PNL se gândeşte la o altă variantă de prim-ministru sunt false. O intoxicare!”, a declarat Rareş Bogdan, conform Româniatv.net.

Vezi și:

Au apărut stenograme din ședința de azi a liberalilor! Solicitarea lui Rareș Bogdan

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *