Rareș Bogdan, ieșire în forță: ‘Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic. Această țară este bolnavă, este bolnavă rău și este obosită’

 Rareș Bogdan, ieșire în forță: ‘Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic. Această țară este bolnavă, este bolnavă rău și este obosită’

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a afirmat că în cei cinci ani scurși de la incendiul din clubul Colectiv, „nu s-a schimbat absolut nimic”. „Dacă nu vom lua împreună atitudine, nu se va schimba nimic”.

„Eu o să fiu în seara aceasta mai mult decât un politician, deși sunt la vârful partidului de guvernământ. O să fiu în primul rând om și jurnalist, și o să spun o chestiune care probabil o să îi șocheze pe mulți, dar ce s-a întâmplat la Piatra Neamț este un ultim semnal de alarmă. Este un ultim semnal de alarmă că această țară este bolnavă, este bolnavă rău și este obosită, obosită serios, și dacă nu vom lua împreună – dumneavoastră, eu, noi, cei care ne privesc, cei care se revoltă pe paginile de socializare – atitudine, nu se va schimba nimic. Au trecut cinci ani de zile de la Colectiv. Am avut un guvern tehnocrat, condus de liderul din partid care astăzi atacă PNL și PSD.

Am avut PSD la guvernare trei ani de zile și am avut PNL la guvernare un an de zile. Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic, iar dacă nu vom face lucrurile să se schimbe împreună, ne vom uita după câți Arsene și câți Ioneli sunt în consiliile județene din România, ne vom gândi de ce atât de târziu a ajuns o lege care interzice președinților de consilii județene să mai numească directorii de spitale la promulgare, pentru că abia acum a ajuns la promulgare în urma unei inițiative a lui Florin Roman și a lui Robert Sighiartău, cei doi colegi ai mei”, a declarat eurodeputatul Rareș Bogdan, conform b1.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *