Rareș Bogdan trimite un semnal pentru Ludovic Orban: ‘Îl asigur cu simpatie că va avea un contracandidat și va avea unul foarte puternic’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îi trimite un semnal șefului PNL, Ludovic Orban. Bogdan îl asigură pe actualul lider liberal că va avea un contracandidat la alegerile pentru șefia partidului.

Mai mult, Rareș Bogdan subliniază că omul care va concura împotriva lui Ludovic Orban va fi foarte puternic.

Rareș Bogdan i-a nominalizat pe Florin Cîțu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu și Robert Sighiartău ca opțiuni pentru a concura contra lui Orban.

Primul lucru într-un Congres, într-o bătălie este să ai o retorică bună, retorica învingătorului. Mai e mult până departe. Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic.

(…) Eu sunt extrem de puternic, nu foarte puternic, dar eu nu candidez. Eu candidez în echipa câştigătoare.

(…) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie, cred că nici Ludovic Orban, nici altcineva nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minim un contracandidat, dacă nu chiar doi.

Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga. Este şi Florin Cîţu o opţiune, şi Emil Boc o opţiune, este şi Ilie Bolojan şi Dan Motreanu, este şi Robert Sighiartău o opţiune, avem mai multe opţiuni. Eu am spus-o ca să nu existe niciun fel de speculaţie – voi intra pe poziţiile doi-trei în echipa câştigătoare”, a afirmat Rareş Bogdan, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *