Răsturnare de situație! Dansatoarea Emy ripostează: ‘Nu am susținut niciodată’

 Răsturnare de situație! Dansatoarea Emy ripostează: ‘Nu am susținut niciodată’

Maria Emylia Florescu, dansatoarea care s-a angajat în cadrul DSP București, la Serviciul Administrativ și Mentenanță, a reacționat pe pagina de socializare, după ce în ultimele zile a fost cap de afiș în presa românaescă.

Dansatoarea Emy susține că nu a picat niciodată vreun examen la ONRC, cu nota 2,50. Mai mult, ea precizează că nici nu a dorit să se angajeze la instituția respectivă.

Dragii mei, stiu ca a distorsiona realitatea este o preocupare a celor care, din lipsa de alte subiecte, incearca sa iasa (cumva) in evidenta, poate mai castiga si ei ceva….daca nu bani, macar putina popularitate. Pentru linistea voastra, a celor care credeti tot ce se scrie: numele meu – Emylia, se scrie cu „y” (asa am fost trecuta in certificatul de nastere). Prin urmare, FLORESCU MARIA EMILIA (Emilia – scris cu „i” si nu cu „y”),despre care se scrie ca a participat la un concurs organizat de ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului) si a obtinut nota 2,50, nu sunt eu (a se vedea site-ul respectivei institutii). Nu am sustinut niciodata un examen la ONRC. Prin urmare, calmati-va! Sau informati-va! Nu tot ce scrie „la ziar” are legatura cu realitatea.”, a reacționat Emy.

Amenință că va da în judecată Național

In ultimele 2 zile, am primit (poate) sute de mesaje (pe telefon, pe facebook), am fost abordata pe strada…am fost injurata, jignita, umilita. Am incercat sa va explic, aici pe Facebook, ca autoarea articolului (al carui subiect am fost) publicat in National, in data de 19.11.2020, a introdus in cuprinsul acestuia o serie de lucruri total neadevarate, in legatura cu mine, lucruri care, apoi, au fost preluate de o multime de site-uri, ziare, posturi TV. Si iar am fost tocata marunt si de voi si de presa. Mare parte dintre minciunile doamnei a generat aceasta avalansa de mesaje. Astazi, ea pare ca s-a trezit, dar nu complet si a publicat o erata la articolul respectiv. In curand va trebui sa probeze toate prostiile scrise, cu stiinta sau fara stiinta, acolo.”, a precizat, într-o altă postare, dansatoarea.

Vezi AICI mai multe detalii despre acest subiect.

Vezi și

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *