Răzbunare politică! Premierul Florin Cîțu primește lovitura de grație

Primarul PSD al comunei Limanu, Daniel Georgescu, i-a dat interzis premierului Florin Cîțu în Vama Veche.

Iată ce-i transmite Daniel Georgescu:

Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni.

25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Judeţean Constanţa!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori şi implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!

Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!

Suntem conștienți ca este doar o răfuială politică, o metodă din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci când vor să demonstreze o poziție de forță!

Alocarea bugetară demonstrează clar că toate primăriile PNL au primit sume considerabile, indiferent de dimensiunea localităţilor sau programele aflate în derulare. În schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite, sumele primite fiind derizorii. Cum spuneam, o comună întreagă a primit pentru dezvoltare echivalentul a două salarii încasate de șeful județului!

Nu o să înțeleg niciodată de ce, pentru anumite personaje, orgoliul politic este mai puternic decât interesul unei comunități. Dar, cu asemenea dovezi de management „performant”, PNL demonstrează clar cine a rămas repetent la fair-play.

Oamenii înțeleg mult mai bine realitatea de zi cu zi decât se crede din birourile Consiliului Judeţean Constanţa. Și vor taxa această lipsă de respect la adresa lor. Veți ajunge să decontaţi rezultatele acestor răfuieli, cu vârf şi-ndesat!

Un trai decent nu trebuie condiționat de sigle de partid! Contează prioritățile unei comunități, nevoile oamenilor şi un management public corect şi eficient! Dar, discutăm despre principii pe care managerii PNL fie le-au uitat din momentul în care au preluat conducerea județului, fie nu le-au cunoscut niciodată.

Avem viziuni diferite şi acest lucru este evident!

Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman.

Sunt localităţi care își permit pâine şi sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel şi ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambiţioase de dezvoltare ale acestor localităţi, premiate de managerii PNL Constanţa cu alocări financiare record!

Daniel Gheorghe Georgescu – primar comuna Limanu

#decontelectoral #razbunarepolitica #magariePNL #fonduricudirectie #localitatipedepsitepolitic”, se arată în comunicatul de presă.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *