Reacție dură din PSD după descinderea vicepremierului la Sibiu: ‘Dormiți bine, doamna Turcan?’

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a lansat critici dure la adresa Ralucăi Turcan, vicepremier și președinte PNL Sibiu, pentru măsurile adoptate cu întârziere în combaterea creșterii numărului de infectări în județul Sibiu.

”Dormiți bine, doamna Turcan?

Au ajuns sibienii la vorbele dumneavoastră, rostite de la pupitrul Guvernului: ”să se culce sănătoși și să se trezească, Doamne-ferește, morți”!

Sunt deja patru luni de când am făcut publice abuzurile și ilegalitățile comise pentru numirea managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și am cerut demisia de onoare a președintei Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, cea care a orchestrat simulacrul de concurs în urma căruia Liliana Coldea a ajuns să conducă Spitalul. Chiar Direcția de Control și Integritate a Ministerului Sănătății condus de Nelu Tătaru a constatat că toată procedura a fost nelegală.

În urmă cu trei luni, PSD Sibiu a dat în judecată Spitalul Județean și Consiliul Județean (în subordinea căruia se află spitalul) și a cerut, în instanță, anularea acestui act administrativ.

Din nefericire, „a fost nevoie să moară oameni”, mult prea mulți oameni, ca să se trezească la realitate guvernanții și să ceară, în ultimul ceas, demisia Lilianei Coldea, în tandem cu eternul director al DSP Sibiu, Gabriel Budescu (reprezentant de frunte al vechiului PDL, metamorfozat în noul PNL). Probabil că nici acum nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi explodat opinia publică, revoltată de numărul mare de vieți pierdute, victime ale incompetenței celor aflați în fruntea instituțiilor responsabile cu gestionarea pandemiei.

Adevărații vinovați pentru managementul defectuos care a dus la moartea sibienilor sunt Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, cele care au dirijat și girat numirea în funcții a tuturor incompetenților cu carnet de partid PNL.

Turcan și Cîmpean trebuie să plece, împreună cu toată gașca lor de impostori!”, a scris Bogdan Trif pe Facebook.

Citește și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *