Rennes – Chelsea, LIVE TEXT de la 19:55 | Dinamo Kiev – Barcelona, LIVE TEXT de la 22:00 | Barca fara Messi vs o echipa decimata lui Mircea Lucescu

 Rennes – Chelsea, LIVE TEXT de la 19:55 | Dinamo Kiev – Barcelona, LIVE TEXT de la 22:00 | Barca fara Messi vs o echipa decimata lui Mircea Lucescu

Urmarim si comentam impreuna toate duelurile din UEFA Champions League pe www.sport.ro si Facebook.com/sport.ro.

14:32 24 Nov

Ziua de Champions League incepe cu meciurile: Krasnodar-Sevilla si Rennes – Chelsea, ambele de la 19:55. Londonezi lupta cu Sevilla pentru primul loc in grupa, Rennes si Krasnodar au fiecare cate un singur punct obtinut din 3 meciuri si vor incerca sa se califice in primavara Europa League. Chelsea este lider in grupa E cu 7 puncte, fiind la egalitate cu finalista anului trecut din Europa League, dar cu un golaveraj mai bun. 

De la ora 22:00 Mircea Lucescu are o misiune aproape imposibila! Dinamo Kiev are multi jucatori indisponibili din cauza COVID-19 si a accidentarilor. Capitanul Sidorciuk, vicecapitanul Tigankov si Gerson Rodrigez, toti trei titulari incontestabili, nu vor putea evolua din cauza ca sunt infectati cu noul coranivurs. Pe langa cei trei mai sunt bolnavi si fundasii Sabanov si Sirota. Fotbalistii accidentati sunt: Timcik, Duelund, Rusin, Burda si Kostevici.

Barcelona a facut deplasare in Ucraina fara Messi si de Jong. Ronald Koeman a declarat ca a dorit sa le ofere celor doi timp pentru odihna. Barcelona se afla pe primul loc in grupa G cu maximum de puncte dupa primele 3 meciuri si va incerca sa isi mentina parcursul perfect in Champions League. Dinamo Kiev doreste sa se califice in primavara Europa League si se afla pe locul 3 cu un singur punct.  

 
Toate duelurile zilei din UEFA Champions League

Pe acceași temă