Scandal iscat de Aurelian Bădulescu după postarea cu Klaus Iohannis, prezentat ca Adolf Hitler. PNL cere sesizarea organelor abilitate

 Scandal iscat de Aurelian Bădulescu după postarea cu Klaus Iohannis, prezentat ca Adolf Hitler. PNL cere sesizarea organelor abilitate

Liderul PSD Sector 3, Aurelian Bădulescu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie editată în care președintele Klaus Iohannis apare prezentat ca Adolf Hitler. Cei de la la Partidul Național Liberal au venit la scurt timp cu un comunicat și solicită organelor abilitate să se sesizeze.

”𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 – 𝐓𝐎𝐓𝐔𝐋 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐓𝐑𝐈𝐕𝐀 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐋𝐎𝐑

 Klaus Iohannis dorește întreaga putere. Calcă pe morți. Scrâșnește din dinți. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee!

Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală si acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la câini din limuzina prezidențială.

Citiți programul de guvernare al PNL❗️Pensii mărite la Sfântu’ Așteaptă. Bani pentru IMM-urile românești, doar pe hârtie.
𝐅𝐢𝐭̦𝐢 𝐯𝐢𝐠𝐢𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐢❗️𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐭𝐫𝐨𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞❗️

Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finanțare nerambursabilă pentru companiile românești din HORECA. 𝐍𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐧-𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐟𝐢𝐫𝐟𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟏,𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨, 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐢̂𝐧𝐯𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬 𝐬𝐮𝐛 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐓𝐔𝐑𝐈.

Pentru a controla tot ce mișcă în țara asta, Iohannis are nevoie de o justiție la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulțumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de șantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea și să extragă din spațiul public pe cei care mai apără și țara.

Dacă vreți o definiție, 𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐜𝐭𝐫𝐢𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐧𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐱𝐢𝐬𝐭. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României.

𝐏𝐞 𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫, 𝐈𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐢𝐬𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞. 𝐀𝐝𝐢𝐜𝐚̆, 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐢, 𝐢𝐚𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, 𝐝𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐳𝐞𝐫𝐢𝐞.

𝑶 𝒄𝒐𝒂𝒋𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒂̆𝒍𝒂𝒊 𝒅𝒆 𝒊𝒆𝒓𝒊

𝑫𝒆-𝒐 𝒗𝒆𝒛𝒊 𝒍𝒂 𝒏𝒐𝒊 𝒕𝒖 𝒏𝒆-𝒐 𝒂𝒑𝒖𝒄𝒊.

𝑩𝒂̆𝒊𝒆𝒕̦𝒊𝒊 𝒕𝒖-𝒏 𝒓𝒂̆𝒛𝒃𝒐𝒊 𝒏𝒊-𝒊 𝒅𝒖𝒄𝒊,

𝑷𝒆 𝒇𝒆𝒕𝒆 𝒏𝒊 𝒍𝒆 𝒄𝒆𝒓𝒊.

𝑰̂𝒏𝒋𝒖𝒓𝒊 𝒄𝒆-𝒂𝒗𝒆𝒎 𝒏𝒐𝒊 𝒅𝒓𝒂𝒈 𝒔̦𝒊 𝒔𝒇𝒂̂𝒏𝒕:

𝑵𝒊𝒄𝒊 𝒎𝒊𝒍𝒂̆ 𝒏-𝒂𝒊, 𝒏𝒊𝒄𝒊 𝒄𝒓𝒆𝒛𝒂̆𝒎𝒂̂𝒏𝒕!

(George Coșbuc – Noi vrem pământ)”, a postat Aurelian Bădulescu pe Facebook.
content-image

PNL ”somează” PSD să-l excludă din partid, de urgență, pe Aurelian Bădulescu și solicită organelor abilitate să se sesizeze cu privire la eventuale fapte penale săvârșite de acesta și alți social-democrați prin distribuirea pe o pagină de socializare a unor mesaje împotriva președintelui Klaus Iohannis.

„Atacurile suburbane ale unor reprezentanţi ai PSD la adresa preşedintelui Klaus Iohannis sunt revoltătoare şi depăşesc orice limită a polemicii politice, aducând atingere demnităţii umane prin retorica degradantă promovată. Astăzi, a fost rândul fostului viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, să lanseze pe o reţea de socializare o imagine abjectă, în care sunt folosite simboluri care aparţin unui regim dictatorial şi criminal din istoria Europei.

Somăm conducerea PSD să ia de urgenţă decizia de excludere din partid a lui Aurelian Bădulescu şi să se delimiteze explicit şi fără echivoc de mesajele promovate de acesta. În cazul în care reprezentanţii PSD nu se delimitează de mesajele fostului viceprimar, este clar că aceasta este, de fapt, o temă explicită a campaniei PSD, singura modalitate în care social-democraţii sunt capabili să desfăşoare competiţia electorală”, afirmă liberalii, potrivit agerpres.ro.

Ei solicită, totodată, organelor abilitate să se sesizeze cu privire eventualele fapte penale săvârşite de Aurelian Bădulescu, precum şi de alţi reprezentanţi ai PSD care au distribuit mesajele acestuia de pe o pagină de socializare, în raport cu prevederile Legii 217/2015 şi a OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *