Connect with us

Scandal la Mall Promenada din Capitală – Echipa antitero a SRI a intervenit după ce un bărbat a amenințat cu un cuțit (FOTO)

Diverse

Scandal la Mall Promenada din Capitală – Echipa antitero a SRI a intervenit după ce un bărbat a amenințat cu un cuțit (FOTO)

Un individ a iscat un scandal la mall-ul Promenada din Bucureşti, după ce a început să-i amenințe pe cei din jur cu un briceag. Un echipaj SRI aflat în zona a intervenit rapid, potrivit Antena 3 CNN.

Potrivit Poliţiei, scandalul a fost declanșat de doi adolescenți care au început să se ia de două fete aflate la o masă alăturată. În momentul în care unul din adolescenți a început să arunce cu mâncare în fete, un bărbat a intervenit să calmeze situaţia. La scurt timp însă acesta s-a trezit ameninţat cu un briceag de unchiul celor doi minori.

Scandalul a atras atenţia unui echipaj SRI aflat în zonă, care a recurs la imobilizarea bărbatului devenit recalcitrant.

Precizările poliției

„La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 19.00, Poliția Capitalei – Secția 1 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla la etajul al 3-lea din incinta unui centru comercial situat în Sectorul 1 a intervenit pentru aplanarea unui conflict între 4 minori (2 fete și 2 băieți).

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției menționate și au stabilit că, în urma unui conflict spontan, între bărbatul care a intervenit inițial și un alt bărbat, care este ruda unuia dintre minori, cei doi s-ar fi agresat reciproc, iar acesta din urmă l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, după care ar fi părăsit incinta.

În cauză se efectuează cercetări, de către polițiști din cadrul Secției 1, pentru depistarea bărbatului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale ce se impun”, transmite Poliția Capitalei.

Relatarea unui martor

Situaţia a fost relatată şi pe Facebook de un martor, care i-a felicitat pe cei de la SRI pentru intervenţia promptă.

„În Promenada Mall in urma unei altercații, un tip a scos un briceag şi amenința in gura mare că îl taie pe cel care a intrat din greșeala în el.

Asta se întâmpla de fata cu copiii care stăteau la masa, la etajul 3 în zona restaurantelor. Copii de pana în 10 ani. La un metru distanță de ei.

Tipul agresat a evitat incidentul. Agresorul şi a continuat drumul sfidant orice-i ieșea in cale cu briceagul deschis.

În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI – Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l cautau pe agresor.

Nu știu daca l-au prins, dar sper că mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut”, a scris martorul pe Facebook.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top