Se dă drumul la vaccinare pe cea mai înaltă șosea din România! Va fi deschis un centru drive-through pe Transalpina

 Se dă drumul la vaccinare pe cea mai înaltă șosea din România! Va fi deschis un centru drive-through pe Transalpina

Se dă drumul la vaccinare pe cea mai înaltă șosea din România! La 17 iulie, va fi deschis un centru drive-through pe Transalpina.

Sub autoritatea Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, sâmbătă, 17 iulie 2021, pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, va fi deschis un centru de vaccinare de tip drive-through. Centrul, unic în țara noastră, va funcționa pentru început doar în ziua de 17 iulie, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Aici vor fi administrate serurile Pfizer și Janssen (vaccin în doză unică produs de compania Johnson&Johnson).

Persoanele care aleg să se imunizeze împotriva COVID-19 cu serul Pfizer se pot prezenta pentru rapel la orice centru de vaccinare (fix sau mobil) din țară, în care se administrează acest tip de vaccin.

„Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele și drumețiile să se bucure de priveliștea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanț al Munților Carpați, o oferă. Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al șoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Îi invit pe toți cei care încă nu s-au imunizat împotriva COVID-19 și vor să viziteze această zonă să treacă pe 17 iulie și pe la acest centrul de vaccinare. Cu siguranță va fi o experiență de neuitat. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă și numai împreună, arătând că ne pasă de sănătatea noastră și a celor dragi, putem să învingem această pandemie”, a transmis prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat.

La acest centru de imunizare de pe șoseaua Transalpina se pot prezenta toate persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, indiferent de localitatea de domiciliu, doar cu actul de identitate și fără o programare prealabilă. Chestionarul de triaj și cel de consimțământ pot fi descărcate de pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro sau pot fi obținute direct la centrul de vaccinare.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *