Se leapădă Klaus Iohannis de Rareș Bogdan? Cozmin Gușă: ‘Îmi pare rău pentru Rareș, că din Number One s-ar putea să devină Maurul lui Klaus’

 Se leapădă Klaus Iohannis de Rareș Bogdan? Cozmin Gușă: ‘Îmi pare rău pentru Rareș, că din Number One s-ar putea să devină Maurul lui Klaus’

Analistul politic Cozmin Gușă este de părere că Rareș Bogdan va fi părăsit de președintele Klaus Iohannis în lupta internă din Partidul Național Liberal.

Potrivit lui Gușă, Rareș Bogdan are șanse infime de a mai deveni prim-vicepreședinte al PNL, dat fiind că are două mari defecte: este creștin-ortodox și patriot – lucruri care nu mai merg la conducerea de astăzi a PNL-ului, cu Florin Cîțu în frunte.

Astfel, Cozmin Gușă anticipează că, din „Number One”, Rareș Bogdan ar putea să devină „Maurul lui Klaus”.

Aicea (n.r. – în Ardeal), concurența este între Rareș Bogdan, Lucian Bode, ministrul de Interne și șeful de la Sălaj, Raluca Turcan, șefa de la Sibiu, care era săptămâna asta alegeri, prim-vicepreședinte actual, Mircea Hava, președintele de la PNL Alba și prim-vicepreședinte actual, care are și el alegeri săptămâna asta și, în fine, micuțul, fricosul, dar descurcărețul Emil Boc. Deci, sunt 5 pentru Ardeal.

(…) De ce pățește asta Rareș? Pentru că are două defecte, care nu mai merg astăzi în PNL, nici la actuala conducere cu Cîțu în frunte. Este un ortodox pur și este un patriot. Aceste lucruri nu mai merg și cred că nu va fi sprijinit, indiferent dacă la Criț a fost singurul liberal prezent la manifestarea lui Iohannis și a lui Michael Schmidt și Iohannis a zâmbit într-un fel atunci când i-a auzit numele. S-ar putea ca să fie maurul lui Klaus. A fost bun în 2019, spre foarte bun la europarlamentare, când PNL-ul l-a pus primul pe listă – Number One. Și au câștigat multe puncte datorită lui Rareș.

A fost bun la prezidențialele lui Iohannis, când s-a luptat pentru el. A fost bun și în 2020, de două ori, la locale și la parlamentare. Dar s-ar putea să nu mai fie bun pentru noile calcule, pentru că sunt la guvernare, n-au nevoie de mare imagine. Până în 2024, lor li se pare că e mult. Și d-aia spuneam, și îmi pare rău pentru Rareș, că din Number One s-ar putea să devină Maurul lui Klaus”, a afirmat Cozmin Gușă, la Gold FM.

Vezi și Polițiștii cer demisia ministrului Lucian Bode! ‘Asta chiar întrece orice limită a locotenenților ghidați de somnorosul Bode, cu respectarea principiilor Cosa Nostra’

Video. Clotilde Armand, pe vremea când mergea la Antena 3 și se amuza cu Mihai Gâdea

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *