Sebastian Lăzăroiu, despre Klaus Iohannis: ‘Dacă e jucător probabil că o face mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu’

 Sebastian Lăzăroiu, despre Klaus Iohannis: ‘Dacă e jucător probabil că o face mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu’

Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial afirmă că, dacă președintele Klaus Iohannis este unul jucător, probabil o face mai mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu.

Sebastian Lăzăroiu a fost întrebat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă i se pare că Iohannis este un preşedinte jucător, cum a fost Traian Băsescu.

“La suprafaţă nu se vede jocul. Dacă e preşedinte jucător, e clar că joacă… Traian Băsescu juca transparent, era transparent în jocul lui. El nu ascundea când a trebuit să îşi pună candidatul, când a susţinut-o pe Elena Udrea, a zis o susţin pe Elena Udrea, Blaga nu e bun de preşedinte. Klaus Iohannis nu a dat un niciodată un semnal explicit, asta nu înseamnă că nu ştie toată lumea că îl vrea pe Florin Cîţu. Dar nu s-a expus, cred că asta…dacă e jucător probabil că o face mult mai discret decât a făcut-o Traian Băsescu. Uneori se văd jocurile chiar dacă nu sunt la suprafaţă, poţi să intuieşti”, a afirmat Lăzăroiu, conform News.ro.

Vezi și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *