Șeful Poliției Române intervine în ancheta asasinatului de la Arad!

Chestorul de poliție Benone Matei, noul șef al Inspectoratului General al Poliției Române, intervine în ancheta asasinatului de la Arad, nemulțumit de modul în care aceasta se desfășoară.

În această dimineață, Benone Matei va ajunge la Arad, pentru vedea de la „firul ierbii” cum merge ancheta în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan.

Potrivit informațiilor publicate de Aradon.ro, numărul unu din Poliția Română va  merge  astăzi la Arad. Vizita sa este efectuată, potrivit surselor citate, în lumina ultimelor evenimente petrecute la Arad.

La jumătatea lunii mai, chestorul Benone Matei a fost numit șef al Poliției Române, el fiind adus în fruntea IGPR de la șefia Direcției de Operațiuni Speciale.

Sâmbătă, 29 mai, într-o parcare a unui supermarket din Arad, mașina omului de afaceri Ioan Crișan a fost aruncată în aer. Una dintre ipotezele luate în calcul de specialiști este aceea a unui asasinat la comandă.

Vezi și Aruncarea în aer a afaceristului Ioan Crișan ne arată realitatea: Este haos în Poliție, în mandatul lui Lucian Bode! La Arad, ca în Capitală!

EXCLUSIV Prima voce care cere demisia ministrului de Interne, Lucian Bode, după crima de la Arad

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *