Sepsi se intareste pentru Conference League! S-a inteles cu un jucator din playoff! Anuntul facut de finantatorul echipei

Clubul din Sfantu Gheorghe are planuri mari pentru sezonul viitor.

Sepsi a transferat al treilea jucator din aceasta vara. Dupa securizarea lui Golofca, care a jucat ultimul sezon sub forma de imprumut de la CFR, a reusit sa semneze cu Cristi Barbut, liber de contract, si Stefan Ashkovski. Ultimul, a fost anuntat chiar de catre Laszlo Dioszegi, dupa ce clubul din Sfantu Gheorghe a licitat pentru Valentin Gheorghe de la Astra si jucatorul macedonean de la Botosani.

Ne-am inteles cu Ashkovski, dar nu stiu mai multe. Am facut o oferta Astrei acum doua saptamani. Daca am reusit sa-l semnam pe Ashkovski, pica Vali Gheorghe. Nu ne permitem sa aducem jucatori cu nume mari, dispunem de un buget de 5-6 milioane de euro, din care nu putem aduce nume mari„, a declarat Laszlo Dioszegi, la LookSport.

Ashkovski a acceptat oferta lui Sepsi, dupa ce Valeriu Iftime nu a mai vrut sa ii prelungeasca intelegerea din cauza pretentiilor financiare prea mari. In cele doua sezoane petrecute la echipa din Moldova, extrema a reusit sa marcheze 9 goluri in 61 de meciuri.

Pe acceași temă