Connect with us

Shuai Peng ‘a înțeles cu frumosul’: neagă că a fost agresată sexual și își retrage declarația video

Economic

Shuai Peng ‘a înțeles cu frumosul’: neagă că a fost agresată sexual și își retrage declarația video

Tenismena Peng Shuai susține că nu a fost obligată să întreţină relaţii sexuale de fostul vicepremier Zhang Gaoli. Ea mai spune că mesajul său a fost înțeles greșit, într-o declarație video publicată de o agenție de presă din Singapore.

Peng Shuai a declarat duminică faptul că nu a acuzat pe nimeni de viol, susținând că mesajul publicat pe rețelele de socializare a fost înțeles greșit, anunță Reuters, informează Mediafax.

„În primul rând, trebuie să subliniez ceea ce este extrem de important, nu am spus sau scris niciodată că cineva m-a agresat sexual, trebuie să subliniez acest lucru” a spus Peng în videoclip.

Jucătoarea chineză a mai spus că retragerea mesajului de pe rețeaua de socializare a fost „o decizie personală”.

Cazul Peng Shuai a zguduit lumea tenisului. Fosta lideră mondială la dublu nu a mai fost văzută sau auzită în spaţiul public din 2 noiembrie, când a postat pe reţelele sociale din China un mesaj în care denunţa faptul că fostul vicepremier Zhang Gaoli a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale.

Mesajul a fost şters rapid şi subiectul blocat pentru discuţii, iar guvernul chinez şi Zhang nu au comentat acuzaţia.

Ulterior, au apărut câteva videoclipuri cu sportiva, dar presa internaţională a pus la îndoială autenticitatea conţinutului. WTA a decis să suspende toate turneele din China în semn de protest, susținând că securitatea sportivilor este în pericol.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top