Connect with us

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL: Vrem să creștem sprijinul pentru tinerii fermieri. Vrem ca mediul rural să fie la fel de atractiv ca mediul urban

Diverse

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL: Vrem să creștem sprijinul pentru tinerii fermieri. Vrem ca mediul rural să fie la fel de atractiv ca mediul urban

Vrem să creștem sprijinul pentru tinerii fermieri. Vrem ca mediul rural să fie la fel de atractiv ca mediul urban, anunță Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

”Vrem ca noile generații să fie atrase de viața la țară fiindcă găsesc acolo aceleași nivel de trai ca la oraș.”, a continuat eurodeputatul.

Amendament la Bugetul UE pentru 2024

”De aceea, cu sprijinul Grupului PPE din Parlamentul European, am depus un amendament la Bugetul Uniunii Europene din 2024 prin care solicităm creșterea cu 45 de milioane de euro a alocărilor pentru tinerii fermieri din Europa.

Am transmis toate aceste lucruri în conferința de presă de deschidere a evenimentului „Pactul cu Fermierii” pe care Grupul PPE l-a organizat astăzi în Parlamentul European.

Ne-am întâlnit cu fermieri din toată Uniunea Europeană, am ascultat problemele lor și le-am prezentat soluțiile noastre.

Partidul Popular European a fost și va rămâne partidul fermierilor în Europa. Prin munca lor, fermierii asigură alimente la calitate ridicată și la prețuri mici pentru toți cetățenii Uniunii Europene.

De aceea, este datoria noastră să le apărăm drepturile și să-i sprijinim ori de câte ori au nevoie.”, a spus Siegfried Mureșan pe pagina sa de facebook.

content-image

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

To Top