Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE: ‘Cu vaccinarea, eu sunt într-o beznă totală pentru că nu ne-au lămurit’

Silviu Predoiu, fostul șef operativ al Serviciului de Informații Externe (SIE), a vorbit despre evoluția situației campaniei de vaccinare de la noi din țară, dar și despre o viitoare activitate politică.

Întrebat dacă vrea să facă politică cu adevărat, fostul adjunct al SIE a răspuns:

Da, intenționez, lucrez, intenționez să lansez o formă de… să le aduc aminte oamenilor că merită. Te poți uita pasiv cum îți pleacă copiii, cum se vorbește cu ușurință de pensii, salarii. Nu îmi propun o împărțire în categorii, pot să fie membrii de partid, vreau să promovăm civismul, către acea Românie responsabilă, respectată, integră”.

„Valeriu Gheorghiță a adus un soi de credibilitate, dar nu era treaba lui cu comunicarea”

Despre colonelul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare:

Este o confuzie, dumnealui a adus un soi de credibilitate, dar nu era treaba lui cu comunicarea, ce conținea fișa postului a făcut foarte bine. Cu vaccinarea, eu sunt într-o beznă totală pentru că nu ne-au lămurit, premierul anunță după 1 iunie relaxarea, președintele după 15, care e criteriul numărului de vaccinați sau numărului de infectări? Sunt vaccinat am făcut și rapel. Altele sunt problemele, vaccinul pentru aroganță nu am de gând să îl fac, să îi vaccinăm noi pe ei”.

Despre alegerile prezidențiale din 2024:

Cred că trebuie și merită. Sunt optimist. E foarte bine că după un an ne punem întrebări. Eu nu am întâlnit discuții despre cine va fi candidatul prezidențial la 6 luni după ce s-au terminat alegerile. Se discută de parcă e un alt indiciu de insatisfacție. Poate corectăm ceva”, conform alephnews.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *