Connect with us

Sorina Matei: ‘Bode, unde ești? Unde te pitești în țara unde polițiștii omoară copii pe trecerile de pietoni și încearcă să mușamalizeze omorul?’

Economic

Sorina Matei: ‘Bode, unde ești? Unde te pitești în țara unde polițiștii omoară copii pe trecerile de pietoni și încearcă să mușamalizeze omorul?’

Un polițist care nu era în misiune, fără să aibă semnalele acustice și luminoase în funcțiune și cu o viteză mare a lovit, pe trecerea de pietoni, două fetițe care veneau de la școală. Una dintre ele a murit pe loc, în timp ce a doua a ajuns la spital, cu fracturi. Polițistul a verificat cu piciorul dacă fetița accidentată mortal mai era vie. Agentul cu permis de Marea Britanie, angajat din sursă externă în urmă cu 4 ani, a fost pus sub control judiciar.

În tot acest context, dublat de crima de la Bolintin Vale, unde șoferul unui microbuz a fost ucis de romi, iar comunitatea locală a dat în clocot, ministrul de Interne, controversatul Lucian Bode, nu și-a făcut apariția în spațiul public, lucru taxat de jurnalista Sorina Matei.

”Bode, unde ești?

Unde te pitești în țara unde polițiștii omoară copii pe trecerile de pietoni și încearcă să mușamalizeze omorul în ministerul de Interne condus de tine care ai băgat în spital turiști polonezi și ai scăpat fără dosar penal că ți s-a mușamalizat dosarul, mințind că dormeai pe bancheta din spate?

Ești cumva în Onești, unde poliția incompetentă a fost făcută praf de 2 pensionari nebuni totul sfârșindu-se într-o crimă dementă?

Ești cumva în Arad, unde de 1 an n-ai găsit niciun suspect al singurului atentat cu bombă de pe teritoriul României?

Ești cumva în Caracal, unde poliția era mână în mână cu interlopii și crima organizată și nebunii care ardeau fetițe în butoaie?

Sau ești în Giurgiu, unde poliția este tot pe mână cu interlopii care au ajuns să omoare oameni?

Unde ești tu, Bode?

Crezi că nu se vede că din lașitate te-ai pitit?

Tu, ministru de Interne în Guvernul Ciucă.

Tu, ministru de Interne în Guvernul Cîțu.

Tu, ministrul Transporturilor în Guvernul Orban.

Tu, ministrul Economiei în Guvernul MRU.

Tu, vecinul șefului DNA.

Tu, deputat de 14 ani.

Tu, electromecanicul din Valcăul de Jos.

Se pare că n-ai altă meserie decât să stai transpartinic și absolut degeaba ca să căpușezi orice instituție a statului român plătită din taxele și impozitele cetățenilor.

Aveți idee de ce este ales și plătit Bode de 14 ani?

Aveți idee ce a lăsat bun Bode în urmă României de când stă numai pe demnități publice ?”, scrie Sorina Matei.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top