Stelian Bujduveanu vrea funcția de secretat general al PNL București: ‘Prin această candidatură, îmi exprim, devotamentul pentru o reală schimbare în bine a Bucureștiului!’

 Liberalul Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei, a anunţat că îşi depune candidatura pentru funcţia de secretar general al PNL Bucureşti.

„Astăzi este nevoie de şi mai multă implicare şi este necesar ca fiecare dintre noi să se ocupe temeinic de problemele apărute la nivelul administraţiei publice locale, iar acesta este principalul motiv pentru care am ales să candidez pentru funcţia de secretar general. Prin această candidatură, îmi exprim, încă o dată, devotamentul pentru o reală schimbare în bine a Bucureştiului!”, a scris Stelian Bujduveanu pe Facebook.

El a menţionat că face parte dintr-o echipă liberală puternică de profesionişti care aduce rezultatele de care Bucureştiul avea nevoie.

„Am purtat fiecare bătălie pentru a construi, pentru a ne ţine promisiunile în faţa cetăţenilor şi pentru a împărtăşi tuturor din valorile liberale pe care le respectăm. În ultimii cinci ani, am fost permanent înconjurat de oameni implicaţi – prieteni, colegi, voluntari, cetăţeni cunoscători ai problemelor şi ai vulnerabilităţilor reale ale Bucureştiului. De peste cinci ani, dialogul constant purtat cu bucureştenii m-a determinat să fiu mereu prezent şi să particip activ la şedinţele Consiliul General al Municipiului Bucureşti, iar de jumătate de an să cunosc în profunzime problemele administrative ale Capitalei. Împreună cu voi, am reuşit să câştigăm alegeri şi să schimbăm Bucureştiul în bine”, a spus Stelian Bujduveanu, informează agerpres.ro

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *