Suma colosală primită de Barcelona care îi dă posibilitatea să îi prelungească contractul lui Messi

Din articol

Barcelona are posibilitatea să prelungească înțelegerea cu Lionel Messi. 

Lionel Messsi (34 ani) va semna un contract cu Barcelona valabil 5 ani. Până la începutul lunii august, clubul catalan nu se încadra în plafonul financiar impus de La Liga, iar Joan Laporta a tot căutat soluții să îi vândă pe Griezmann și Dembele pentru a face rost de bani. Însă salvarea a venit de la CVC Capital Parteners. Multinaționala a cumpărat 10% din acțiunile campionatului spaniol de fotbal cu 2.7 miliarde de euro.

În urma acestei tranzacții va beneficia și Barcelona, care va primi 280 de milioane de euro, dintre care 42 de milioane de euro vor fi alocați pentru achitarea salariile, conform goal.com. 

Messi, cel mai titrat jucător din istoria Barcelonei 

Lionel Messi este liber de contract din 1 iulie 2021. Pentru prima dată în carieră, starul argentinian nu este sub angajament cu formația de pe Camp Nou.

Deținătorul a 6 Baloane de Aur a ajuns la 13 ani la celebra academie a catalanilor, La Masia, iar la doar 16 ani a debutat pentru prima echipă a Barcelonei. De atunci, continuă să scrie istorie pentru catalani. În 778 de meciuri a înscris 672 de goluri și a oferit 305 pase decisive, fiind cel mai bun marcator și pasator din istoria clubului.

  • Suma colosală primită de Barcelona care îi dă posibilitatea să îi prelungească contractul lui Messi

Pe acceași temă