Șumudică, reacție dură după ce Petrescu a susținut că CFR nu e bine pregătită: bdquo;Ne băteam în lift care să apese pe butoane!

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 00:50

Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 01:14

„Șumi” îl acuză pe Petrescu, actualul antrenor al campioanei, că băga fitile la echipă în perioada în care el încă era pe banca ardelenilor.

„Să își dea toți seama că această echipă, acum trei săptămâni, o bate pe FCSB, nu cu lungă și pe a doua. O domină fizic pe FCSB. La trei zile, le dădusem liber după meciul cu FCSB, domnul Petrescu antrenează, eu îl respect, dar trebuie să îi răspund, că nu e normal să ataci un coleg și un președinte care ți-a luat patru titluri. 

Nu poți să spui despre jucătorii tăi, după ce le dau liber, joci cu Gaz Metan și spui ce echipă am, după care, astăzi vii și la primul eșec din Europa și după meciul cu Botoșani, mie mi-a fost rușine de meciul ăla. Ocaziile de azi vin din faze fixe, ce lui îi place să pregătească foarte bine. A jucat la nivel înalt.

Șumudică: „Am trăit un moment penibil!”

Am trăit un moment penibil, când un coleg de-al dânsului spune că Petrescu nu se atinge de echipă, dar stătea în același hotel cu echipa, și după meci arată că a primit mesaj de la Petrescu și că el a pregătit meciul cu FCSB. 

Domnule Petrescu, să nu mai vorbească, nu e frumos să ataci un alt antrenor și să vii, îți asumi ce e acolo, că dai la o parte jucători pregătiți și aduci fotbaliști care nu mai joacă luni de zile și te plângi de ce a făcut Șumudică. 

Nu o să arunc noroi niciodată, nu îmi voi ataca jucătorii, cum a făcut el etapa trecută. Jucătorii au fost deranjați de ce am spus la meciul cu Steaua Roșie că au fost greșeli personale. Acum nu mai sunteți nemulțumiți?

Ai făcut lista cum ai vrut tu, când schimbam 2-3 jucători care erau senatori de drept, știu ce s-a întâmplat când i-am schimbat. Din când în când mai făceau câte un grătar, tot mă întâlneam cu Mara, care stătea cu mine în hotel și mă băteam cu el pe buton la lift, care să apese primul”, a spus Marius Șumudică, la PRO X.

CFR Cluj a debutat cu stângul în competiţia de fotbal Europa Conference League, după ce a fost învinsă de echipa cehă FK Jablonec, cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Strelnice din Jablonec nad Nisou, în Grupa D

CFR Cluj dispută următorul meci din Grupa D a Conference League în compania formației din Cehia, FK Jablonec, joi, de la ora 22:00, în deplasare.

Pe acceași temă